OVER MIJ

Schilderwerk

Sauswerk

Glaszetten

Wandafwerking

OVER MIJ

Schildersbedrijf Dick Rorije is een bedrijf met meer dan 30 jaar werkervaring op het gebied van schilderwerk, glaszetten en wandafwerking. In 2006 begon hij als ZZP’er te werken. De werkzaamheden die tot de mogelijkheden behoren zijn: schilderwerk, sauswerk, zowel binnen als buiten, glaszetten, behangen en wandafwerking.

De opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren maar ook bedrijven en instellingen. U kunt bij ons terecht voor advies op gebied van onderhoud, kleuradvies, materiaalkeuze voor wandafwerking en product keuze voor schilderwerkzaamheden.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de te verrichten werkzaamheden. Deze prijsopgave is kosteloos, daarnaast geven wij in de wintermaanden interessante kortingen.

Schildersbedrijf Dick Rorije is een allround bedrijf dat op het gebied van glas, renovatie en klein bouwkundigwerk zijn werk goed en vakkundig verstaat. Bovendien wordt het werk uitgevoerd naar alle maatstaven van deze tijd op gebied van materiaal en milieu eisen.

“Buitenschilderwerk behoort heel precies te worden uitgevoerd. Een laagje
verf ergens over smeren kan iedereen. Het gaat juist om de details, de voorbereiding, en wat minder om de laag verf die er overheen gaat, hoewel
dat natuurlijk ook belangrijk is.”

- Dick Rorije -

0640128819
0578-694094

Dick_rorije@hotmail.com
Schildersbedrijf Dick Rorije

Machteldskamp 27
8181ZN, Heerde