DIENSTEN

Schilderwerk

Sauswerk

Glaszetten

Wandafwerking

Binnen schilderwerk

De kwaliteit van binnenschilderwerk beïnvloedt de uitstraling van uw pand of woning. Bij ons is uw schilderwerk in vertrouwde handen. Kozijnen, deuren, plinten, trappen en vloeren werken wij netjes af. Wanden en plafonds werken we strak en stijlvol af met het gewenste product. Heeft u vragen over onze diensten? Neem gerust contact op.

Buiten schilderwerk

Buiten schilderwerk behoort heel precies te worden uitgevoerd. Een laagje verf ergens over smeren kan iedereen. Het gaat juist om de details, de voorbereiding, en wat minder om de laag verf die er overheen gaat, hoewel dat natuurlijk ook belangrijk is. Het houtwerk, de kozijnen, de houtverbindingen en ook de glaskit, worden gecontroleerd op scheuren en gaten.

Sauswerk

Afhankelijk van de situatie en in overleg met de klant wordt een bepaald type latex gebruikt; bijvoorbeeld een zijdeglans latex die schrobvast is zeer goed afwasbaar, in situaties waar de muren wat meer te leiden hebben zoals bijvoorbeeld scholen. De meeste latex wordt opgebracht met een roller. Ook een mogelijkheid is het spuiten van de latex. Dit gaat echter alleen voor wat grotere opdrachten, niet voor 1 kamertje op zich.

Wandafwerking

Wanden en plafonds werken wij af met het gewenste product dat vanuit de klant komt. Wij leveren kwaliteit en werken wanden en plafonds strak en stijlvol af naar wensen van de klant. Vragen of opmerkingen over de diensten of producten die wij gebruiken? Neem gerust contact op.

Glaszetten

Voor glaszetten kunt u ook terecht bij Schildersbedrijf Dick Rorije, wij werken op een uiterst zorgvuldige manier en helpen u graag bij het opnieuw plaatsen van uw ramen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij helpen u zeer graag, neem gerust contact op.

Kleine timmerwerkzaamheden

Als schildersbedrijf zijn wij ook inzetbaar voor kleine timmerwerkzaamheden, benieuwd naar de kwaliteiten of mogelijkheden van ons timmerwerk? Wij gaan graag met u in gesprek.

0640128819
0578-694094

Dick_rorije@hotmail.com
Schildersbedrijf Dick Rorije

Machteldskamp 27
8181ZN, Heerde